tisdag 24 november 2009

Två tredjedelar


Så där ja, nu har jag skrivit två tredjedelar av romanen. När jag hade skrivit hälften, kändes det lite tungt att veta att hälften var kvar. När jag nu har kommit upp i tre tredjedelar så känns det bättre, för det betyder ju att jag har skrivit dubbelt så mycket jämfört med vad som är kvar att skriva. Om ni nu hängde med på den ekvationen :)

Fast fortfarande vet jag förstås inte om det blir just 80000 ord. Den gränsen är ju ganska godtyckligt vald.

6 kommentarer:

  1. Oj vad duktig du är!
    Själv har jag "fastnat i vinkelvolten" mitt bokprojekt känns mer och mer hopplöst....

    SvaraRadera
  2. Tack, Inger.
    Fastnat i vinkelvolten? Det förstod jag inte. Men lämna ditt bokprojekt några dagar och gör något helt annat. Sedan kanske det kommer fram nya uppslag när du återvänder. Som när man har fastnat i ett korsord, lägger ifrån sig det, och sedan tittar igen och plötsligt finner det där ordet som löser upp hela knuten.

    SvaraRadera
  3. Vi brukar säga att man fastnat i vinkelvolten när det kört ihop sig. Det är ett familjeuttryck baserat på ett inslag från Lorry gänget tror jag....
    Boken har redan vilat mer än tillåtet men jag förmår mig inte att starta upp igen...men som sagt det funkar med korsorden!

    SvaraRadera
  4. Duktigt där. Blir nyfiken på vad det är :)

    SvaraRadera
  5. Härligt jobbat. Min bok är snart färdigskriven, jag ska skriva ca 30sidor över jul oc sedan ska jag göra en tidslinje, därefter får jag se om jag behöver mer till den.

    Lycka till.

    SvaraRadera
  6. Cattis, bra jobbat själv! Fortsätt så!

    SvaraRadera