lördag 9 juni 2012

Ica-Kurirens novelltävling 2012

Hittade Ica-Kurirens novelltävling 2012. Läs nedan eller följ länken.

Nu är det åter dags för Icakurirens årliga novelltävling. Temat för året är ”Väntan”. Vem väntar? På vad? Är det med pirrande mage på skolavslutningen och den ljusnande framtid eller en livsavgörande operation? Eller är det på ett barn som är på väg eller ett barn som inte vill bli till?

Låt dig inspireras av temat och tänk fritt. Kanske blir just din ”Väntan” avstampet till en ny författarkarriär. Lycka till!
1:a pris En bärbar dator, prisutdelningen sker hos Icakuriren i Stockholm. Vinnaren får dessutom träffa Cina Jennehov, som är utgivningschef på Damm bokförlag.
Cina ger sina bästa råd för den som vill bli publicerad författare, vad man ska tänka på när man skickar in manus, och förstås allmänna skrivtips.
2:a–10:e pris Ett inspirerande bokpaket.
Jury
Juryn består av författaren Linda Skugge, Petra Jankov Picha, som driver breakfastbookclub.se, samt representanter från Icakurirens redaktion.
Tävlingsregler
Novellen får vara på max 10 000 tecken in­klusive blanksteg. Du får bara skicka in ett bidrag.
Senast den 26 juli vill vi ha ditt bidrag. Under augusti och september pågår juryarbetet och vinnarna meddelas i september/oktober per telefon. Prisutdelningen sker på Ica­kurirens redaktion i Stockholm i oktober.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på Forma Publishing Group får inte delta i tävlingen. Inte heller professionella skribenter.
Gör så här
Skriv ”Novelltävling”i ämnesraden.
    • Du kan också skicka den per post till Icakuriren, Box 6630, 113 84 Stockholm. Märk kuvertet ”Novelltävling”.
    • Märk ditt manus med namn, adress, telefon och e-postadress.

    Inga kommentarer:

    Skicka en kommentar